Gràcies per acompanyar-nos…

Publicat el 28 de febrer de 2016

El concert del Centre Cultural Albareda ha estat un goig… Moltes gràcies per haver-nos acompanyat en aquesta ocasió… Les noves CANÇÕNS estan frisant per sortir, per ser compartides…

La revista La Tornada ens ha fet una crònica molt bonica. Deixo aquí un trosset…

“Emocionada i amb una rialla que no va perdre ni un sol instant durant les gairebé dues hores de concert, va aconseguir superar uns primers minuts difícils, on els nervis i la pressió d’estrenar un nou projecte es palpaven en la seva mirada i la del combo que l’acompanyava. Però és difícil no complir les expectatives quan un es rodeja d’un quartet tan sòlid com el que portava amb ella per a l’ocasió. Entre cançó i cançó, la veterana artista explicava la petita història que hi havia darrere cada peça: que si un perruquer cansat de tallar cabells que havia decidit ser músic de manera autodidacta, que si un comunista empresonat i la seva lletra abstracta per passar la censura, que si la revolució de les tulipes que va marcar un abans i un després a la història de Portugal…

Entre tanta proximitat i calidesa –una atmosfera gairebé inevitable en un escenari i un espai de les característiques de l’Albareda- no m’agradaria que quedés en l’oblit la figura de Vicenç Solsona. I és que, a mig concert, bateria, baix i tenora van abandonar l’escenari per donar pas a un duet de guitarra i veu Névoa-Solsona que va durar més de mitja hora i va fregar la perfecció. Solsona és un virtuós d’aquest instrument i recomano a qualsevol amant empedreït de la guitarra que visqui l’experiència de veure’l en directe.” Àlex Espuña