CANÇÕNS a Sarrià

Publicat el 5 de maig de 2016

El dia 29 d’abril vam presentar novament CANÇÕNS a Barcelona, al Teatre de Sarrià… Ha estat una experiència meravellosa: poder triar el dia, l’hora, el lloc i la manera de fer… Dur a terme un esdeveniment autogestionat pot ser cansat i estressant i, alhora, emocionant i satisfactori.

La data triada té relació amb la commemoració de la Revolució dels Clavells de Portugal, que es celebra el 25 d’abril. Per aquest motiu vam omplir el preciós Teatre de Sarrià de clavells, tant a la platea com a l’escenari.

Vam poder compartir amb el públic l’emoció de saber que la humanitat és capaç del pitjor però també del millor… de començar una guerra però també d’acabar una dictadura sense disparar ni un sol tret… de crear cançons meravelloses per tocar l’ànima d’altri… de trobar-se un divendres qualsevol per celebrar la vida…