Nou viceoclip!

Publicat el 24 de maig de 2019

(cliqueu aquí per veure’l)

“Cançó de suburbi” és un poema preciós de Josep Maria de Sagarra al que Toti Soler va posar música. Feia molt de temps que volia cantar-lo però els meus repertoris són temàtics, no havia trobat la manera d’incorporar-lo.

Al 2018 vam començar a treballar sobre un nou disc a duet amb en Vicenç Solsona que hem anomenat “Consciència de classe”. En aquest nou treball volíem parlar de la fraternitat, d’allò que ens uneix a la immensa majoria dels humans que és la nostra classe social.

En realitat, el poema de Sagarra és una visió des de l’exterior, com a espectador, d’una escena comú on els protagonistes són les persones treballadores i les coses senzilles… i això és el que volíem representar en el vídeo.

És el primer videoclip de la meva carrera en el que hi surto jo, perquè no trobava un format amb el que em sentís representada; vaig tenir la idea de fer un dinar amb família i amics i gravar-ne imatges… El realitzador és un amic meu, en Fede Capdet, que va estudiar cinema. Va entendre perfectament la idea i vaig deixar-ho tot a les seves mans. Tot és espontani: vam quedar a casa de’n Fede, vam parar taula, vam cuinar, vam compartir l’àpat i va ser un dia molt bonic. Crec que l’atmosfera del dia es reflecteix perfectament en el vídeo. N’estem molt contents.

Només va faltar en Solsona per acabar de fer el dia rodó…